nuttige info

professionele ondersteuning van huishoudelijke elektrische installaties

Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties (A.R.E.I)

Deze handleiding richt zich in de eerste plaats op gebruikers van ons doe-het-zelf electromateriaal, maar ze is natuurlijk vrij te raadplegen voor elke geïnteresseerde doe-het-zelver.

 

Premies

Premiezoeker is een website van de Vlaamse overheid en geeft u een antwoord op de vraag op welke premies en steunmaatregelen u recht heeft. Premiezoeker doet dit door de voorwaarden die voor elke premie worden gesteld bij u af te toetsen. Premiezoeker moet u, doorheen alle gestelde voorwaarden, kunnen vertellen waar u recht op heeft. Het aantal aan u gestelde vragen is zo beperkt mogelijk houdt, het antwoord is kort en bondig.

VREG | Vlaamse Reguleringsinstantie voor de Elektriciteits- en Gasmarkt.
Hier kunt u een vergelijking maken tussen de verschillende leveranciers van elektriciteit en aardgas. Deze vergelijking geeft bij benadering aan hoeveel u de komende 12 maanden zou betalen indien u nu een contract afsluit met een leverancier.

Op de Vlaamse site www.energiesparen.be vindt u een module waar u uw criteria ingeeft en direct kan zien of u in aanmerking zou komen voor premies of subsidies op het gebied van energie.

 

Nuttige informatie

De website van de Vlaamse overheid biedt u alle mogelijke informatie over bouwen en wonen in Vlaanderen aan.
Via de robotambtenaar en de definitiedatabank vindt u snel terug wat u nodig hebt.
robotambtenaar